fbpx

Om Yoga by Lina

Hej!

Jag som driver Yoga by Lina heter Lina Hammarstrand och bor i Kolmården. Under våren 2018 utbildade jag mig till yogalärare inom Hathayoga. Därefter har jag byggt på med utbildningar inom Yinyoga och Medicinsk Yoga. Det gör att jag nu kan leva min dröm och dela med mig av yoga till andra; att få fler att upptäcka dess positiva effekter.

I min yogastudio vill jag skapa en trygg och tillåtande miljö för mina elever att möta sig själva på, där vi släpper på prestationskrav och fokuserar på att hitta en balans mellan kropp och sinne. Studion ska vara en plats där vi kan hitta lugn och kraft.

De yogalärare som ingår i Yoga by Linas team är:

Anne Holmer – Ashtanga Vinyasa och Yinyoga 

Hanna Fremred – Yoga vid långvarig stress

Lina Hammarstrand – Hathayoga, Senioryoga, Medicinsk yoga  och Yinyoga

Malin Persson – Kurs för lugn, kraft och energi (Kundaliniyoga)

Jenny Lundholm – Ungdomsyoga

Suzana Tomicic – Yinyoga

Jonas Björkholm – Vikarie

Lena Selberg – Vikarie

Hör av dig

Om du har några frågor så är du välkommen att höra av dig.

Övrig information

Adress
Yoga by Lina AB
C/O Hammarstrand
Fregattvägen 5
618 34 Kolmården

Telefon
070-333 48 96

Organisationsnummer
559236-3773

Bankgiro
Bankgiro nr: 5466-0279
Vid betalning av medlemskap/klippkort som beställts i Momoyoga, ange alltid namn och e-postadress eller fakturanummer.

Swish
Swish nr: 1234 744 652
Vid betalning ange alltid namn och e-postadress eller fakturanummer.

Integritetstpolicy
Här hittar du vår integritetspolicy

Allmäna villkor
Allmänna villkor, gäller från 2020-05-01