fbpx

Do more of what makes your soul happy

Om Yoga by Lina

Hej!

Jag som driver Yoga by Lina heter Lina Hammarstrand och bor i Kolmården. Under våren 2018 utbildade jag mig till yogalärare inom Hathayoga. Därefter har jag byggt på med utbildningar inom Yinyoga, Barnyoga och Medicinsk Yoga. Det gör att jag nu kan leva min dröm och dela med mig av yoga till andra; att få fler att upptäcka dess positiva effekter. Sedan 2022 är även holistisk coachning en del av Yoga by Linas verksamhet. Coachningen kan ske i grupp eller individuellt och vänder sig både till privatpersoner och företag.

I yogastudion i Kolmården vill jag skapa en trygg och tillåtande miljö för mina elever att möta sig själva på, där vi släpper på prestationskrav och fokuserar på att hitta en balans mellan kropp och sinne. Studion ska vara en plats för att finna lugn och kraft.

 

 

Yogalärare som ingår i Yoga by Linas team

Anne Holmer - Ashtanga Vinyasa och Yinyoga
Eva Ekdahl - Yin & Yang yoga och Yinyoga
Lina Hammarstrand - Sommaryoga, Senioryoga, Medicinsk yoga, Yinyoga, Mjukyoga och lärare för omstartsprogrammet
Johanna Edoff Lindell - Yinyoga
Sophie Gudmann-Knutsson - Vikare & Event
Malin Persson - Vikare & Event

Hör av dig

Om du har några frågor så är du välkommen att höra av dig.

Övrig information

Adress
Yoga by Lina AB
C/O Hammarstrand
Fregattvägen 5
618 34 Kolmården

Telefon
070-333 48 96

Organisationsnummer
559236-3773

Bankgiro
Bankgiro nr: 5466-0279

Swish
Swish nr: 1234 744 652

Integritetstpolicy
Här hittar du vår integritetspolicy

Allmäna villkor
Allmänna villkor, gäller från 2023-05-11