fbpx

Yoga Online

Yoga online med Yoga by Lina

Yoga med oss live eller se inspelad klass i efterhand

Våra onlineklasser sänds LIVE via Zoom den tid som står i schemat. Du kan även välja att se klassen i efterhand. Inspelad kvällsklass skickas ut via mail dagen efter. Du har obegränsad tillgång till klassen en vecka från det att klassen sändes LIVE.

Vi säljer även separata klippkort som enbart gäller på Yoga Online. Om du däremot redan har ett klippkort, halvårskort eller årskort så kan du, om du önskar, använda det för att boka dig på våra onlineklasser. 

Vi säljer även paket med förinspelade yogafilmer. För att läsa mer om dem  klicka på knappen ”Paket med inspelade filmer” som finns nedan. 

Kom igång att yoga online

Boka dig på en klass

Boka in dig på en klass via vår hemsida eller direkt i bokningsappen Momoyoga. Du kan välja att delta på klassen live den tiden som står i schemat eller titta på klassen i efterhand. Inspelad kvällsklass skickas ut dagen efter. Du har obegränsad tillgång till klassen en vecka från det att klassen sändes LIVE. Om du redan har ett klippkort eller halvårs/årskort hos oss kan du betala med det annars väljer du om du vill betala för den enskilda klassen eller köpa något typ av kort hos oss.

Innan klassen

Du kan delta/ansluta till en onlineklass med datorn eller med mobil/surfplatta. Vi använder plattformen Zoom för att sända de klasser som är online. När du har bokat dig på en onlineklass så kommer du få en länk skickad per e-post ca 30 minuter innan klassen startar. Klicka på länken som tar dig till klassen. Om du inte har Zoom installerat på din telefon/surfplatta/dator kommer du få en fråga om att ladda ner det. Anslut gärna i god tid innan klassen första gången för att hinna ladda ner Zoom och ansluta till klassen.

Deltaga på klassen

När du klickat på länken som tar dig till Zoom kommer du till ett väntrum och yogaläraren välkomnar dig ca 5 min innan klass. När du ansluter till klassen så kommer din bild och ditt ljud vara avstängd. Sedan kan du själv ändra den inställningen om du önskar. I samband med livesändningen har du möjlighet att kommunicera med yogaläraren och ställa eventuella frågor.

Skapa yogakänsla hemma

Hitta en lugn plats där hemma, eller kanske på jobbet, där du har tillräckligt med yta för att röra dig fritt på din yogamatta. 

Använd mjuka kläder som är sköna att röra sig i. Yogan utförs barfota så inga skor behövs.

Plocka gärna fram en filt och några kuddar. Det kan vara skönt för att sitta på under klassen eller att använda vid den avslutande vilan.

Dämpa belysningen och tänd gärna några levande ljus.

Sätt på lite musik i bakgrunden – Här kommer tips på några av Spotifys egna spellistor som passar utmärkt för yoga och meditation: 

Calming Instrumental Covers
Yoga & Meditation
Piano for Meditation
Pianoyoga