fbpx

Yoga och meditationsvandring vid Ågelsjön

Följ med på en lugn och skön förmiddag vid Ågelsjön tillsammans med Lina Hammarstrand och Jonas Björkholm den 17:e oktober 2020.

Vi inleder dagen med att yoga på en vacker höjd med utsikt över vattnet. Det blir en mjuk och stärkande yoga för att väcka kroppen och för att förbereda oss för vandringen. Därefter fortsätter vandringen i lugnt tempo och vi stannar upp för stunder av meditation och tystnad.

Sammanlagt är vandringen ca 5 km lång.

Praktisk information:
– Tag gärna med egen matsäck och ett litet sittunderlag
– Yogamatta finns att låna
– Klä dig i sköna kläder anpassade efter vädret
– Start och avslutning sker vid är vid Ågelsjöns parkering. För att hitta hit kör mot E4 norrut från Norrköping. Sväng av mot Katrineholm, Åby och fortsätt på väg 55/56. Sväng vänster mot Yxbacken, Hultsbruk och följ vägen till parkeringsplatsen. Med buss 436 hållplats Hultsbruk, gå därefter ca 900 meter rakt fram.

Pris: 350 kr

Totalt 12 platser. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till någon annan om du får förhinder.

Dela detta inlägg

Läs mer

Workshop

Yoga & paddla i Nyköping

Välkommen till en förmiddag där du får njuta av både yoga, kanotpaddling och underbar natur. Vi börjar med 45 min yoga för att sedan ta våra kanoter, paddla uppströms längs

Läs mer »
Info

Utomhusyoga

Under perioden 1 maj – 21 augusti erbjuder vi Morgonyoga på Sandviksbryggan i Kolmården. Kom som du är och njut av härliga yogapass för att väcka kroppen. Känn in naturen,

Läs mer »
Kurser

En skön start på dagen

Välkommen till en stund på mattan med vår yogalärare Lina Hammarstrand. Detta är ett yogapaket bestående av fyra olika delar. Vissa dagar kanske du har längre tid att lägga på din morgonpraktik och andra dagar bara några minuter tillgodo. Här kan du utifrån dina förutsättningar välja vilken av filmerna som passar just din morgon. Kanske kombinerar du dem även med varann.

Läs mer »