fbpx

Yoga & meditationsvandring vid Marmorbruket

Följ med på en lugn och skön förmiddag där vi vandrar längst Marmorbruket i Kolmården. Ett område med vacker natur och en storslagen utsikt över Bråviken.  

Vi startar dagen med en mjuk och stärkande yoga för att väcka kroppen och för att förbereda oss för vandringen som väntar. Vandringen går till största delen längst med vattnet på en lättillgänglig led men det finns även några mer utmanande partier med höjdskillnader. Under vandringen pausar vi några gånger för att göra meditationsövningar ute i naturen och vi går även en del i tystnad. Vid lunchtid njuter vi av medhavd matsäck på en klipphäll intill Vildmarkshotellet. Därefter vänder vi tillbaka hemåt och som avslutning väntar ett lugnt och återhämtande yogapass.

Sammanlagt är vandringen ca 5 km lång.

Praktisk information:

– Tag gärna med matsäck, vatten och ett litet sittunderlag.

– Yogamatta finns att låna om du önskar

– Klä dig i sköna kläder anpassade efter vädret. Gärna lager på lager.

-Den större delen av vandringen är lättsam men det förekommer några brantare partier. Ta gärna med vandringsstavar om du önskar.

– Start och avslutning sker vid är vid First Camp Kolmårdens receptionsbyggnad i Sandviken, Kolmården. 

Undervisande yogalärare: Lina Hammarstrand och Jonas Björkholm

Pris: 350 kr

Totalt 7 platser. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till någon annan om du får förhinder.Dela detta inlägg

Läs mer

Workshop

Yoga & paddla i Nyköping

Välkommen till en förmiddag där du får njuta av både yoga, kanotpaddling och underbar natur. Vi börjar med 45 min yoga för att sedan ta våra kanoter, paddla uppströms längs

Läs mer »
Info

Utomhusyoga

Under perioden 1 maj – 21 augusti erbjuder vi Morgonyoga på Sandviksbryggan i Kolmården. Kom som du är och njut av härliga yogapass för att väcka kroppen. Känn in naturen,

Läs mer »
Kurser

En skön start på dagen

Välkommen till en stund på mattan med vår yogalärare Lina Hammarstrand. Detta är ett yogapaket bestående av fyra olika delar. Vissa dagar kanske du har längre tid att lägga på din morgonpraktik och andra dagar bara några minuter tillgodo. Här kan du utifrån dina förutsättningar välja vilken av filmerna som passar just din morgon. Kanske kombinerar du dem även med varann.

Läs mer »
Kurser

Återhämtning

Välkommen till en stund på yogamattan med vår yogalärare Carina Ström. Detta är ett yogapaket som består av tre olika delar där fokus ligger på återhämtning. Du kan göra delarna var och en för sig, alla tre i en följd eller kanske välja ut två av dem.

Läs mer »
Info

Vi ställer om till Onlineyoga

Vi jobbar för fullt för att kunna erbjuda er att yoga online med oss med start måndag den 23/11    Med anledning av de skärpta coronarestriktionerna som planeras att träda

Läs mer »