fbpx

Yoga & meditationsvandring vid Marmorbruket

Följ med på en lugn och skön förmiddag där vi vandrar längst Marmorbruket i Kolmården. Ett område med vacker natur och en storslagen utsikt över Bråviken.  

Vi startar dagen med en mjuk och stärkande yoga för att väcka kroppen och för att förbereda oss för vandringen som väntar. Vandringen går till största delen längst med vattnet på en lättillgänglig led men det finns även några mer utmanande partier med höjdskillnader. Under vandringen pausar vi några gånger för att göra meditationsövningar ute i naturen och vi går även en del i tystnad. Vid lunchtid njuter vi av medhavd matsäck på en klipphäll intill Vildmarkshotellet. Därefter vänder vi tillbaka hemåt och som avslutning väntar ett lugnt och återhämtande yogapass.

Sammanlagt är vandringen ca 5 km lång.

Praktisk information:

– Tag gärna med matsäck, vatten och ett litet sittunderlag.

– Yogamatta finns att låna om du önskar

– Klä dig i sköna kläder anpassade efter vädret. Gärna lager på lager.

-Den större delen av vandringen är lättsam men det förekommer några brantare partier. Ta gärna med vandringsstavar om du önskar.

– Start och avslutning sker vid är vid First Camp Kolmårdens receptionsbyggnad i Sandviken, Kolmården. 

Undervisande yogalärare: Lina Hammarstrand och Jonas Björkholm

Pris: 350 kr

Totalt 7 platser. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till någon annan om du får förhinder.Dela detta inlägg

Läs mer

Workshop

Yoga & paddla i Nyköping

Välkommen till en förmiddag där du får njuta av både yoga, kanotpaddling och underbar natur. Vi börjar med 45 min yoga för att sedan ta våra kanoter, paddla uppströms längs

Läs mer »