fbpx

Do more of what makes your soul happy

Fysträning

Vi oss riktar till dig som vill utvecklas och ta dig till nästa nivå. Spelar du i ett lag eller är du individuell idrottare.  Då är vi för dig! 

Alla har vi olika förutsättningar och olika mål med vår träning. Vi coachar dig för att nå dina mål. 

Vart vill du?

Vi hjälper dig att ta reda på dina styrkor och förbättringspunkter genom personlig screening. Samt bygger ditt personliga program för uppbyggnadsträning, styrketräning, power/explosivitet och uthållighet.

Ungdom

Ungdomspaketet riktar sig till ungdomar som tränar  fotboll, innebandy, orientering eller annan sport och vill bygga en atletisk fysisk förmåga som bidrar till sin utveckling som idrottare. 

I paketet ingår:  screening av rörlighet, styrka och stabilitet samt 1 stretch/mobilitetsprogram, 1-4 styrke och uthållighetsprogram samt genomgång av övningarna.

Bas

Baspaketet riktar sig till dig som vill stärka upp basen i kroppen. För att minska risken för ont i ländrygg, knän eller andra delar som kan belastas extra när kroppen kompenserar.

I paketet ingår: screening av rörlighet, styrka och stabilitet samt 1 stretch/mobilitetsprogram, 1-4 styrkeprogram samt genomgång av övningarna.

Uthållighet & Explosivitet

Detta paket riktar sig till dig som har den atletiska basen och som vill ta nästa steg mot dina mål. Här lägger vi fokus på din uthållighet för ditt mål. Samt utvecklare din maxstyrka och explosivitet anpassat för ditt mål.

I paketet ingår:  screening av rörlighet, styrka och stabilitet samt 1 stretch/mobilitetsprogram, 1-4 styrke och uthållighetsprogram samt genomgång av övningarna.

Screening

Screening innebär genomgång av din fysiska förmåga med fokus på din rörlighet och stabilitet. Screeningens syfte är att förstå ditt nuläge, om det finns några brister som kommer påverka dig i att nå dina mål. 

Vid en screening går vi tillsammans igenom ett antal tester för att få ett nuläge. Därefter planerar vi tillsammans övningar för att täcka eventuella luckor som vi hittat. Detta skapar en bas till att gå vidare i din utveckling mot dina mål med att bli starkare och förbli skadefri.

168F339F-6ED2-4AA8-9BF9-9D6AB50F4577

Vår modell

Vår modell bygger på STAC-processen som är en erkänd och väl utarbetad process för att utveckla den fysiska förmågan. Vi utgår alltid från dig som klient, vart du står idag och de mål du har.

STAC-processen är utvecklad av Joakim och Anna Dettner som under många år arbetat med såväl våra främsta elitidrottare samt klienter som vill utveckla sin fysiska förmåga.

Tester

För att förstå nuläge och följa utvecklingen av våra klienter så jobbar vi med fystester. Fystester är alltid riktade för den gren eller idrott som klienten avser att utvecklas inom. 

Vi använder oss av TagTimers utrustning för tester så som sprint, agility, hopp och reaktion m.m.

Vill du eller ditt lag följa din/era spelares utveckling? Kontakta oss så tittar vi på ett upplägg och anpassade tester.

Coach Tobias

Tobias är utbildad STAC Elittränare med egen bakgrund som slalomåkare. Tobias har framför allt erfarenhet som tränare från friidrott, innebandy och löpning.

Priser

25% uppstartsrabatt t.o.m. Sept 2023 på nedan priser!

  • Ungdomspaket inkl screening 1250 kr
  • Baspaketet 1500 kr
  • Uthållighet & Explosivitet 1500 kr
  • Personlig coaching 750 kr/45 min
  • Personlig coaching ungdom 550 kr/45 min
  • Fystester Kontakta oss

Våra allmänna villkor hittar du här: https://yogabylina.se/allmanna-villkor

Kontakta oss för att komma igång