fbpx

Yogakurs för lugn, kraft och energi

Planera för en hälsosam höst redan nu. Platser kvar på kursen med kursstart 19 sept 2021.

Känner du dig stressad och att du saknar kraft och energi? Vill du förbättra din sömn och öka ditt fokus?

Då är denna kurs för dig!

I den här 6-veckorskursen i Kundaliniyoga kommer vi öva på att lyssna inåt, att fördjupa vår andning och landa i oss själva. Vi kommer genom olika rörelser och andningstekniker skapa mer kraft och energi samt förbättra vår styrka och uthållighet. Genom avspänning och meditation aktiverar vi också kroppens egen förmåga till läkning och återhämtning.

Kursen hålls av Malin Persson i Yogastudion i Kolmården. 12 platser per kurs.

Totalt 6 tillfällen, tisdagar kl 19:00-20:15

vecka 36-41 – Fullbokad

vecka 42-48 (uppehåll vecka 44) – Platser kvar

Pris: 950 kr

Boka genom att maila lina på [email protected] eller ringa på 070-3334896. Om du har årskort eller halvårskort kan du betala med det. Kursen kan även köpas via Wellnet.

Dela detta inlägg

Läs mer

Workshop

Yoga & paddla i Nyköping

Välkommen till en förmiddag där du får njuta av både yoga, kanotpaddling och underbar natur. Vi börjar med 45 min yoga för att sedan ta våra kanoter, paddla uppströms längs

Läs mer »
Info

Utomhusyoga

Under perioden 1 maj – 21 augusti erbjuder vi Morgonyoga på Sandviksbryggan i Kolmården. Kom som du är och njut av härliga yogapass för att väcka kroppen. Känn in naturen,

Läs mer »
Kurser

En skön start på dagen

Välkommen till en stund på mattan med vår yogalärare Lina Hammarstrand. Detta är ett yogapaket bestående av fyra olika delar. Vissa dagar kanske du har längre tid att lägga på din morgonpraktik och andra dagar bara några minuter tillgodo. Här kan du utifrån dina förutsättningar välja vilken av filmerna som passar just din morgon. Kanske kombinerar du dem även med varann.

Läs mer »