fbpx

Boka Senioryogakurs

Planera in en hälsosam höst redan nu.

När vi blir äldre är det viktigt att upprätthålla vår rörlighet, styrka och balans i kroppen. Då är yoga ett utmärkt verktyg. Under denna kurs får du skonsam träning för kropp och sinne och du har möjlighet att utgå från dina förutsättningar och behov. Har du svårt att sitta på golvet så går det utmärkt att utföra övningarna sittandes på stol.

Senioryoga är en blandning av mjuk hathayoga, medicinsk yoga och yinyoga. De flesta positioner görs sittande och liggandes. Med hjälp av props, olika hjälpmedel såsom filtar och bolster, kan du anpassa yogan till din kropp.
Varje klass avslutas med en längre vila.

Kursen hålls av Lina Hammarstrand

Totalt 13 tillfällen, måndagar eller onsdagar kl 09:00-10:00 under vecka 35-48 (uppehåll vecka 44) i Yogastudion i Kolmården. Totalt 12 deltagare per grupp. I mån av plats kommer det finnas drop-in platser. 

Pris: 1250 kr

Boka genom att maila lina på [email protected] eller ringa på 070-3334896. Om du har årskort eller halvårskort kan du betala med det.

Dela detta inlägg

Läs mer

Workshop

Yoga & paddla i Nyköping

Välkommen till en förmiddag där du får njuta av både yoga, kanotpaddling och underbar natur. Vi börjar med 45 min yoga för att sedan ta våra kanoter, paddla uppströms längs

Läs mer »
Info

Utomhusyoga

Under perioden 1 maj – 21 augusti erbjuder vi Morgonyoga på Sandviksbryggan i Kolmården. Kom som du är och njut av härliga yogapass för att väcka kroppen. Känn in naturen,

Läs mer »
Kurser

En skön start på dagen

Välkommen till en stund på mattan med vår yogalärare Lina Hammarstrand. Detta är ett yogapaket bestående av fyra olika delar. Vissa dagar kanske du har längre tid att lägga på din morgonpraktik och andra dagar bara några minuter tillgodo. Här kan du utifrån dina förutsättningar välja vilken av filmerna som passar just din morgon. Kanske kombinerar du dem även med varann.

Läs mer »